Altijd een locatie in de buurt Altijd een locatie in de buurt

Kwalitatief hoogwaardige opleidingen Kwalitatief hoogwaardige opleidingen

Ben jij geschikt als rijinstructeur?

Ben jij geschikt als rijinstructeur?

Ben jij geschikt als rijinstructeur?

Als rijinstructeur heb je een verantwoordelijk beroep en vind je het leuk om voornamelijk jonge mensen iets te leren. Je bent sociaal sterk en communicatief vaardig. Een rijinstructeur is verder heel flexibel. Geen rijles is immers hetzelfde.
Uiteraard heb je een passie voor het verkeer en de verkeersveiligheid.
 
Twijfel je of het vak rijinstructeur of de opleiding rijinstructeur iets voor jou is? Neem dan gerust contact op met Wilko Lenoir voor een vrijblijvend gesprek. wilko@lenoiropleidingen.nl / 0611015053
Tevens bieden we je de mogelijkheid om een keer vrijblijvend aanwezig mee te zijn tijdens een les van de rijinstructeursopleiding of om eens mee te rijden tijdens een rijles van een rijbewijs leerling.


Toelatingseisen opleiding rijinstructeur
Om toegelaten te worden tot de IBKI examens moet je uiteraard beschikken over een geldig B rijbewijs. Daarnaast dien je minimaal in het bezit te zijn van een VWO, HAVO, MAVO of VMBO theoretische leerweg of gelijkwaardig diploma. Een kopie van dit diploma wordt ter beoordeling opgestuurd naar het IBKI. Tenslotte moet je, voordat je kunt beginnen met je stage, een VOG indienen bij IBKI.

Ben je jouw schooldiploma kwijt dan kun je een duplicaat aanvragen. Dit duplicaat kun je aanvragen bij DUO. Indien je over een buitenlands schooldiploma beschikt, dien je dit eerst te laten beoordelen door een deskundige instantie, zoals het SBB. Zij waarderen je diploma en vergelijken dit met een Nederlandse opleiding.

Beschik je niet over een van de bovenstaande schooldiploma’s, dan kun je een geschiktheidstest afleggen bij het IBKI. Indien je slaagt voor deze test, word je toegelaten tot de WRM examens

Wil je graag meer informatie over de opleiding tot rijinstructeur of het starten van een eigen rijschool?
Download dan onze folder rijinstructeur B. of neem contact op met Wilko Lenoir.
wilko@lenoiropleidingen.nl ; 0611015053.

Opleidingen
Rijinstructeur opleiding
is mogelijk in:
Opleiding tot rijinstructeur is mogelijk in:
Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem gerust een kijkje op onze website of neem via onderstaande gegevens contact op met Wilko Lenoir.

image-here