Altijd een locatie in de buurt Altijd een locatie in de buurt

Kwalitatief hoogwaardige opleidingen Kwalitatief hoogwaardige opleidingen

Bijscholing

Bijscholing

Bijscholingscursussen

Lenoir Opleidingen verzorgt bijscholingscursussen voor rijinstructeurs in heel Nederland. Onze visie is dat bijscholingscursussen een echte meerwaarde moeten zijn voor de rijinstructeur. Wij hechten daarom veel belang aan kwaliteit. Wil je graag meer informatie over de inhoud van de cursussen klik dan hier.

Onze docenten beschikken over veel ervaring als rijinstructeur. Hierdoor kunnen zij als geen ander de theoretische lesstof vertalen naar het dagelijks werk van een rijinstructeur. Daarnaast zijn onze docenten opgeleid tot RIS docent. Daarom zijn de door ons verzorgde cursussen ook geldig voor RIS instructeurs. Aangezien bijscholingscursussen al duur genoeg zijn hanteren wij aantrekkelijke tarieven. Indien je met meer instructeurs tegelijk aanmeld is het mogelijk om extra korting te ontvangen.

Korte inhoud

  • Kwalitatief hoogwaardige bijscholingscursussen
  • Praktijkgerichte benadering
  • Interactieve aanpak
  • Aantrekkelijke tarieven
  • Afsluiting met een certificaat van deelname
  • Al onze cursussen zijn geschikt voor WRM en RIS instructeurs

Welke theoretische bijscholing moet ik volgen?

Volgens de WRM zijn rijinstructeurs die hun WRM certificaat geldig willen houden verplicht om bijscholing te volgen. In 5 jaar tijd dien je 3 dagen (6 dagdelen) theoretische bijscholing te volgen. Je mag zelf kiezen welke bijscholing je doet. Je mag echter niet in 1 periode, dat je WRM pas geldig is, 2x dezelfde bijscholingscursus volgen.

Hoe zit dat met de praktische bijscholing?

In een periode van 5 jaar moet je 1x een praktijkbegeleiding doen. Bij het praktijkgedeelte moet je een lesgeven volgens een bepaald vastgesteld protocol. De les die je geeft wordt beoordeeld door een IBKI examinator (Voor RIS instructeurs wordt dit gedaan door een RIS examinator van het CBR). Je mag bij dit examen iemand met of zonder rijbewijs meenemen. Wij adviseren echter altijd een echte CBR leerling mee te nemen. Op die manier wordt de werkelijke realiteit zoveel mogelijk nagebootst en wordt je examen minder een toneelstukje.

 

Cursussen
image-here
Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem gerust een kijkje op onze website of neem via onderstaande gegevens contact op met Wilko Lenoir.

image-here