Altijd een locatie in de buurt Altijd een locatie in de buurt

Kwalitatief hoogwaardige opleidingen Kwalitatief hoogwaardige opleidingen

Geslaagd Bord

Geslaagd Bord
image-here

Geslaagd Bord

€ 22,50 (excl. 21% BTW)


Korte Inhoud

  • Geslaagd bord
  • Eyecatcher op social media
  • Afmeting 75 x 16 centimeter
  • Ook verkrijgbaar met tekst Vrijstelling
  • Uitstraling van een kentekenplaat

Omschrijving

Als rijinstructeur en als leerling ben je de hele rijopleiding hard aan het werk om te komen tot het niveau van een zelfstandige en veilige bestuurder.
Dan is het moment gekomen dat je rijexamen mag gaan doen. Spannend was het wel, maar dan komt er de verlossende handdruk van de CBR examinator gevolgd door de woorden “Gefeliciteerd Je bent Geslaagd”.  Even nog wat administratie op orde maken en je mag naar buiten.

Daar maakt de rijinstructeur een leuke geslaagd foto. De rijschool plaats de foto op social media en de foto wordt veelvuldig geliked en gedeeld op Facebook en Instagram. Leuk voor de leerling en mooie reclame voor de rijschool.

Met onze Geslaagd  en Vrijstelling bordjes is het mogelijk om nog meer uit je social media post te halen. Mensen en met name jongeren kijken op social media vaak snel en vluchtig naar een plaatje. Het is dus belangrijk om op te vallen en direct je verhaal te vertellen. Onze leuke Geslaagd en Vrijstelling bordjes kunnen hierbij een belangrijke rol spelen.

Het bord is 5mm dik en is gemaakt van Forex.

Tip: Kijk ook eens voor ons leuke Vrijstelling bord.

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem gerust een kijkje op onze website of neem via onderstaande gegevens contact op met Wilko Lenoir.

image-here