Altijd een locatie in de buurt Altijd een locatie in de buurt

Kwalitatief hoogwaardige opleidingen Kwalitatief hoogwaardige opleidingen

Naaldwijk

Naaldwijk

Rijinstructeur opleiding Rotterdam / Den Haag

Wil jij graag rijinstructeur worden in de regio Rotterdam of Den Haag? Vind je het leuk om andere mensen te leren autorijden? Dan ben je bij Lenoir Opleidingen aan het juiste adres.

Lenoir Opleidingen is het opleidingsinstituut voor rijinstructeurs en biedt opleidingen rijinstructeur aan in voor alle categorieën in de regio Dren Haag / Rotterdam. Momenteel is er in de regio Den Haag / Rotterdam en overigens in de hele Randstad een tekort aan kwalitatief goede rijinstructeurs. Het loont zich dus om te investeren in een opleiding waarbij je rijinstructeur kunt worden. Bij ons stopt de opleiding niet nadat je het WRM certificaat hebt behaald. Wij bieden iedere cursist gratis baanbegeleiding aan nadat je bent geslaagd.

Voor Lenoir Opleidingen is de opleiding de basis voor een succesvolle carrière als rijinstructeur. Daarom besteden wij veel aandacht aan de kwaliteit van de opleiding. Wij werken bijvoorbeeld enkel samen met docenten die veel ervaring hebben in de rijschoolwereld of ervaring hebben als examinator. Locatie opleiding rijinstructeur Rotterdam / Den Haag Don Opleidingen Galgepad 11 2771MV Naaldwijk

Prijs
€ 3195,- Blended Learning*
€ 3995,- Volledige opleiding*

* Dit bedrag is inclusief studiemateriaal, gebruik lesvoertuigen, baanbegeleiding en stage. Exclusief examenkosten IBKI (Totale kosten 1e examens bedraagt €860,-) * Betaling in termijnen is mogelijk * De opleiding rijinstructeur is een beroepsopleiding. Dit betekent dat deze opleiding fiscaal aftrekbaar is. Op deze manier kun je tot 52% van je studiekosten terugbetaald krijgen door de belastingdienst.

Wil je graag meer informatie? Wil je graag meer informatie over de opleiding rijinstructeur neem dan contact op met Wilko Lenoir. Email: wilko@lenoiropleidingen.nl Tel: 0611015053.

Opleidingen
image-here
Rijinstructeur opleiding
is mogelijk in:
Opleiding tot rijinstructeur is mogelijk in:
image-here
Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem gerust een kijkje op onze website of neem via onderstaande gegevens contact op met Wilko Lenoir.

image-here