Altijd een locatie in de buurt Altijd een locatie in de buurt

Kwalitatief hoogwaardige opleidingen Kwalitatief hoogwaardige opleidingen

Rijinstructeur via UWV

Rijinstructeur via UWV

Rijinstructeur via UWV

Heb je op dit moment een WIA, ZW, WW of bijstand uitkering of loopt je contract af en weet je dat dit niet meer verlengd gaat worden? Dan bestaat er een goede kans dat het UWV of de gemeente bijdraagt aan je opleiding tot rijinstructeur.
Lenoir Opleidingen heeft met diverse gemeenten en het UWV een scholingsovereenkomst afgesloten waardoor de opleiding in veel gevallen zelfs volledig vergoed wordt.
Vraag aan je UWV of gemeentelijke werkcoach of jij in aanmerking komt voor dit traject.

Groot tekort aan rijinstructeurs
In de rijschoolwereld is er een groot tekort aan goede rijinstructeurs. Veel rijscholen hebben wachtlijsten voor leerlingen en zijn hard op zoek naar rijinstructeurs, die hun vacatures kunnen invullen. De verwachting is dat het tekort aan rijinstructeurs voorlopig alleen maar toeneemt, aangezien veel rijinstructeurs 50 jaar of ouder zijn
Dit is dus het moment om een carrière switch naar het vak rijinstructeur te maken.

Baangarantie of Baanintentie
Het tekort aan rijinstructeurs is zo groot dat wij de opleiding rijinstructeur aanbieden met een baangarantie of een baanintentie. Bij gebleken geschiktheid wordt de baangarantie of baanintentie verstrekt.
Dit is vaak een belangrijke voorwaarde als je de opleiding rijinstructeur vergoedt wilt krijgen door het UWV of de gemeente. Op deze manier weet je voordat je aan de opleiding begint dat je verzekerd bent van een baan, zodra je de opleiding tot rijinstructeur hebt afgerond.

Hoge kwaliteit opleidingen
In de rijschoolwereld staat Lenoir Opleidingen bekend om de hoge kwaliteit van de rijinstructeur opleidingen. In 2023 hadden wij zelfs het hoogste slagingspercentage van alle grote en middelgrote opleiders in heel Nederland. Vanwege deze kwaliteit zijn onze cursisten erg gewild bij rijscholen.

Neutraal advies
Lenoir Opleidingen is een gespecialiseerde opleider voor rijinstructeurs en geen rijschool of franchisgever. Hierdoor zijn wij in altijd in staat om een neutraal baan advies te geven. Aangezien veel rijscholen bijscholingen bij Lenoir Opleidingen volgen kennen wij de rijscholen en rijinstructeurs heel goed. Gedurende de opleiding krijgen wij een steeds beter beeld van jou als cursist.
Op die manier lukt het ons om een goede match te maken tussen rijscholen en onze cursisten.

Wil je graag meer informatie over de opleiding tot rijinstructeur of het starten van een eigen rijschool?
Download dan onze folder rijinstructeur B. of neem contact op met Wilko Lenoir.
wilko@lenoiropleidingen.nl ; 0611015053.

Opleidingen
Rijinstructeur opleiding
is mogelijk in:
Opleiding tot rijinstructeur is mogelijk in:
Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem gerust een kijkje op onze website of neem via onderstaande gegevens contact op met Wilko Lenoir.

image-here