Altijd een locatie in de buurt Altijd een locatie in de buurt

Kwalitatief hoogwaardige opleidingen Kwalitatief hoogwaardige opleidingen

RIS praktijkboek (Engels)

RIS praktijkboek (Engels)
image-here

RIS praktijkboek (Engels)

€ 28,90 (excl. 9% BTW)

 

Korte Inhoud:

  • Engelstalig RIS boek
  • Praktijk begeleidingsboek voor de leerling
  • Ideale voorbereiding op een praktijkles
  • Leerling heeft thuis een overzicht van zijn leerprestaties
  • Duidelijke uitleg in leerling taal
  • 46 verschillende scripts beschreven
  • Leerstof is verdeeld in 4 modules
  • Uitgever VekaBest

Het RIS praktijkbegeleidingsboek van Vekabest is nu ook te verkrijgen in het Engels. Door gebruik te maken van dit praktijkboek kunnen nu ook Engelstalige leerlingen hun rijles voorbereiden.
Uit vele onderzoeken blijkt het RIS boek het ideale hulpmiddel te zijn voor leerlingen die meer uit hun rijles willen halen. Doordat de leerling goed voorbereid aan de rijles begint, kan in de rijles een hoger leerrendement worden behaald. Op deze manier heeft de leerling meer kans van slagen heeft bij het CBR rijexamen.
Dit mooi geïllustreerde RIS praktijkbegeleidingsboek is voor de leerling dus een investering die hij zeker gaat terugverdienen.

De leerstof in het boek is opgebouwd in een logische volgorde en bestaat uit 4 modules en 46 scripts. Op deze wijze wordt een leerling stap voor stap meegenomen door de leerstof. 
In het leerboek zit een handige RIS leerlingenkaart. Dit is een soort instructievorderingen kaart bedoeld voor de leerling. Op deze manier hebben de leerling en zijn ouders thuis altijd de mogelijkheid om de vorderingen van de leerling te volgen. Zij krijgen op deze manier dus een goed beeld hoe het is gesteld met de rijopleiding.

Het boek is nadrukkelijk geen theorieboek, waarin verkeersregels en verkeerstekens worden behandeld. De leerling kan er wel alles in vinden wat tijdens de rijles behandeld wordt. De inhoud is dus primair gericht op de praktijk van het autorijden. Door een goede voorbereiding thuis kan een leerling  flinke tijdswinst boeken, omdat de rijinstructeur zijn uitleg kan beperken. Hierdoor komt de leerling dus meer aan het echte autorijden toe en haalt hij een hoger rijniveau in hetzelfde aantal rijlessen.

Dit Engelstalige RIS boek zorgt ervoor dat de RIS methodiek nu ook te gebruiken is voor leerlingen die Engelstalig zijn.

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem gerust een kijkje op onze website of neem via onderstaande gegevens contact op met Wilko Lenoir.

image-here